maandag 14 mei 2007

Handdoeken borduren en dan ...

Naast het forum van Sancho lees ik ook regelmatig op het forum van Marlotte. Dat gaat alleen maar over machinaal borduren. De online winkel van Marlotte bestaat dit jaar 1 jaar en daarom werd er een wedstrijd georganiseerd: "borduur een handdoek voor Villa Pardoes".
Ik had nog nooit handdoeken geborduurd maar voor het goede doel achter deze wedstrijd wilde ik dat graag eens proberen dus ik heb 2 handdoeken geborduurd. Niet helemaal naar tevredenheid want de voorkant heeft dan wel een mooi plaatje, maar naar mijn idee ziet de achterkant er niet uit.

En wederom blijkt hoe kritisch ik voor mezelf ben want uit alle 140 inzendingen is toch mooi één van mijn handdoeken in de prijzen gevallen. Er waren 10 prijzen en prijs nummer 10 is voor mij. Jippie de pippie, holladi-jeeee. Ik ben helemaal blij dat blijkt dat ik het toch goed gedaan heb.

Op de site van Marlotte kun je er meer over lezen en alle inzendingen zien.

1 opmerking:

  1. Prachtige handdoek zeg. Ook om te gebruiken? Dat moet wel. Gefeliciteerd met je prijs, echt verdiend. Mijn handdoeken voor mijn verjaardag waren ook leuk door je geborduurd, worden nu steeds gebruikt en het borduursel blijft goed.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette