woensdag 18 juni 2008

Silas Haifürchtnix

Voor het eerst heb ik een kledingstuk voor Marien, mijn neefje van nog geen 3 maanden gemaakt. Ik had van Sonja van Kunterbunt desing nog een 2e serie borduurpatronen ontvangen om een voorbeeld van te naaien maar die vond ik echt te kinderachtig voor Romek. Heerlijk dat er dan nog een mannelijke afnemer in de familie is (nou ja, bij deze dan).

Het voorbeeldnaaien houdt in dat ik van deze online winkel de borduurpatronen ontvang en ongeveer binnen een week daar iets mee maak. In ruil daarvoor komen mijn foto's dan in de online shop te staan om anderen te inspireren (en hopelijk aan te moedigen de serie te kopen natuurlijk, niet dat ik daar iets aan verdien hoor).Het broekje komt uit de Ottobre (3-2006, model 6). Heel eenvoudig te maken van nicky velours met boordstof.
Aangezien ik niet snel een geschikt t-shirt patroon in de juiste maat kon vinden heb ik een wit shirt gekocht en daar een applicatie op gemaakt.

1 opmerking:

  1. Net de leuke verrassing met de post ontvangen... ziet er heel leuk uit en past perfect, hij kan er zelfs nog een beetje ingroeien.

    Zullen snel even een foto van Marien sturen in z'n nieuwe outfit.

    Bellen vanavond nog wel even.

    Peter, Monique en Marien.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette