maandag 8 december 2008

Een shirt voor Jajeri

Ik heb eindelijk eens een Antonia gemaakt waar ik tevreden over ben. De reden is dat ik de schouderstukken niet van een losse stof heb gemaakt zoals bij alle anderen maar dat ik er een gewoon shirt met lange mouwen van heb gemaakt. Als de pasvorm hier nu goed van is ga ik eens een stapel Antonia's maken voor Quinty. Deze is voor Jajeri en moet ze dragen onder de bloemen Amelie. Of gewoon zo natuurlijk. Het is maat 122/128 en hopelijk zijn de mouwen lang genoeg, Jajeri heeft nog niet gepast.



Dit keer heb ik weer eens een applicatie pakket van Farbenmix gebruikt. Voor ik mijn borduurmachine had heb ik veel van deze pakketten gekocht en gebruikt. Nu ligt er nog een hele stapel te wachten om op een kledingstuk te belanden. Helaas vind ik mijn kinderen voor de meeste applicaties alweer te oud geworden maar deze kan nog wel. Op de mouw zit een velours visje.

5 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige Antonia! Het zeepaardje ziet er echt super uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die ziet er met haar aanstaande verjaardag weer gaaf uit!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat 'n super vrolijk shirt. En het zeepaardje is één van mijn favoriete dieren, ze is zóoo schattig. Nou ja, op naar de volgende dan maar!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk shirtje!! Lekker vrolijk ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette