zondag 29 maart 2009

snel rokje

Vrijdagavond had ik ineens zin om eindelijk weer iets voor mezelf te maken. Dus ik heb een lap stof uit de kast getrokken die ik erg mooi vind maar die de meiden niet zo weten te waarderen.

Toen de stof 2 keer dubbel gevouwen en een patroon wat ik nog had liggen erop gelegd. Dat patroon heb ik op mijn eigen maat getekend maar door het nu in 3 stukken te knippen (in de lengte) kon ik het zo op de stof uitleggen dat het rokje zo wijd mogelijk zou worden.

Toen alleen nog maar knippen, rolzomen, 2 zijnaden dicht, een boordstof tailleband erop en klaar. Echt in een uurtje een rokje in elkaar.
OK, het wint geen schoonheidsprijs maar het is wel een heerlijk rokje wat ik in de zomer best veel zal dragen. En zoiets 'experimenteels' doen is eigenlijk niks voor mij en heeft nu wel leuk uitgepakt. Ik ben er helemaal blij mee dus :-).

1 opmerking:

  1. Lekker vrolijk voorjaarsrokje. Heerlijk als je binnen een paar uurtjes al het resultaat kan bewonderen en het naar je zin is. Het ziet er vrolijk uit. Hup in het zonnetje, topje erop, leuke slippertjes, zonnenbril op je neus en flaneren maar........

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette