zaterdag 25 april 2009

De musical kleding is (bijna) klaar

Vandaag was de laatste les voor het optreden op koninginnedag van de musical les van Quinty. Dus de pakken moesten vandaag af zijn zodat alle kinderen ze nog konden passen. Mijn dochter staat links naast de juf.

Hieronder het resultaat. Eerlijk gezegd ben ik best tevreden over het resultaat. Het was wel erg veel werk, vooral omdat ik nog nooit zoiets gemaakt had. Ik heb lang nagedacht over hoe ik de vleugels van Zazu vast moest maken zodat het er mooi uit zou zien en toch allemaal mee zou rekken. Nu alleen nog wat kleine afwerkingen. De haarbanden glijden steeds af, de voile bij Zazu prikt een beetje, nog 4 manchetten van elastiek voorzien en de staarten moeten nog vastgezet worden. Heerlijk idee dat alles zo lekker op tijd af is :-).

5 opmerkingen:

 1. Wauw, ze zien er prachtig uit, Josette. Wat 'n werk joh maar je hebt wel eer van je werk. Is het nu zo'n rekbaar pak dat er geen rits in zit??
  Groet, Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Hannie,
  het pak is gemaakt van lycra, hoewel het tricot lijkt. Door de grote halsopening (met elastiek) en de rekbaarheid van de stof hoeft er inderdaad geen rits in. Er zitten alleen MV en MA een naad en bij het binnenbeen. Een super makkelijk patroon dus.
  groetjes, Josette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je dat knap gemaakt. Het ziet er heel professioneel uit! Succes meiden met jullie optreden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt wel eer van je werk hoor Josette,
  ze zien er allemaal super uit!!!!!
  Succes op de dag zelf...

  groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het prachtige kostuums! Net echt! het ziet er professioneel uit, hoor! In zo'n pak moeten de dames ook lekker kunnen bewegen en dat lukt ze zo te zien perfect. Heel veel plezier met de optreden voor de meiden! Succes!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette