woensdag 15 april 2009

The Lion King

Quinty zit op musicalles. Daar oefenen ze nu voor de grote voorstelling in het theater op een liedje uit The Lion King. En op Koninginnedag mag ze met haar groep optreden op het podium voor het gemeentehuis. Super leuk allemaal.

Ik had aangegeven dat ik wel wilde helpen met het maken van de kleding. Meestal wordt dat heel eenvoudig gehouden maar nu bedacht de juf dat alle kinderen een catsuit aan moeten. Dat is qua patroon eenvoudig om te maken maar wel moeilijk in het bepalen van de maat en het mooi naaien van de stof. Slik, als ik dat had geweten .....
Op 30 april moeten 4 leeuwenpakken en een pak voor de vogel Zazu klaar zijn. Vanmorgen heb ik de stof gekregen van de dansjuf dus nu ben ik van ongeveer evenveel rekkende tricot eerst een proefmodel aan het maken voor Quinty. Ik vind het een spannend project, gelukkig heb ik nog 2 weken voor het af moet zijn. Zondag komen de juf en een ander moeder hier thuis helpen met naaien.

Trouwens ... met de ballet groep mag Quinty ook meedansen op koninginnedag. Gelukkig hebben ze daarvoor een andere moeder bereid gevonden om de kleding te maken.

2 opmerkingen:

  1. Nou, heel veel succes met zo'n naaiproject. Gelukkig krijg je wel hulp! Ik hoop dat iedereen er prachtig uitziet, krijgen we ook nog foto's te zien.

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo hé, da's 'n flinke klus zeg en best nog nauwkeurig werkje ook van die overall's!! Succes ermee hoor, gelukkig krijg je hulp. Ben benieuwd naar het resultaat, laat je nog foto's zien?
    Groet, Hannie

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette