zondag 3 januari 2010

Een broek die al een tijdje af is ...

Deze broek is al zeker 2 weken af en Quinty draagt hem veel. Het is een Kati, die heb ik al vaak voor de beide meiden gemaakt, de 8e is dit al zie ik net. Omdat er erg veel stretch in de stof zit hoefde er geen rits in en zit de broek erg lekker.

Quinty en ik hebben heel lang samen bij de computer gezeten om een borduurtje voor de broek uit te zoeken. Maar we kwamen er niet uit. Uiteindelijk heb ik de broek alleen versierd met een bandje op de achterzakken en zijn alle naden doorgestikt met een dubbele gele draad.
De trui staat erg leuk bij deze broek omdat het turquoise in de borduurtjes exact dezelfde kleur is als de stof van de broek. En het bandje onderaan de trui is hetzelfde als op de achterzakken. Toch wil ik een ander shirt bij deze broek maken want ik vind de trui wat kinderachtig voor een meisje van bijna 11 jaar.

4 opmerkingen:

 1. Heel subtiel hoor, zelde band op de broek als op het shirt, altijd mooi als het bij elkaar past.Lekker vrolijke kleuren shirt en broek.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een superleuk setje geworden, lekker vrolijk die kleuren! En een borduur hoeft ook niet altijd op een broek, toch? Je hebt de vaart er wel lekker inzitten nu!

  Groetjes, Isabelle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie broek, zit je dochter perfect. Wat een leuke knuffel foto's met de hond!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk setje zo, wat een mooie vrolijke kleurtjes en leuk versierd! Het shirt is helemaal niet kinderachtig hoor, mijn Elisa van 12 wil er ook wel zo één!

  Groetjes, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette