dinsdag 5 januari 2010

Nutella

Van Sinterklaas kreeg ik dit mooie kookboek. Vandaag wil ik er een taart uit gaan maken dus vanmorgen ben ik er eens goed voor gaan zitten met een grote kop koffie. Met water in de mond heb ik heel veel lekkers langs zien komen wat ik echt nog wel een keer wil proberen.

Alleen de aanblik alleen al van zo'n souffle ... geweldig (zou Sinterklaas geweten hebben dat ik totaal verslaafd ben aan chocola?). De salami aten we als toetje met de kerst, al denk ik dat het recept niet uit dit boek kwam dus er zal een vergelijkend warenonderzoek plaats moeten vinden.
Vanmiddag ga ik de Nutella-rol maken. Aangezien ik totaal geen keuken talenten heb moet ik vooral makkelijk beginnen. De inkopen zijn gedaan en natuurlijk is er een grote pot Nutella aangeschaft. Ze hadden ook wel een kleinere maar als ik dan over de schreef ga (ik ben al tijden aan het lijnen) wil ik het ook goed doen en vooral voor, tijdens en na het bakken proeven of de Nutella nog wel goed is.

En mocht het mislukken dan is er nog genoeg over om op plan B over te gaan. Een gekochte cake in plakken snijden en dik besmeren met Nutella. Succes verzekerd!!

6 opmerkingen:

 1. o LEKKER!!!! ik haal al tijden geen Nutella meer in huis, heeeeeel verslavend.... Succes met je recept.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ....jam jam...lecker...
  ich spreche und schreibe nur in deutsch...komme aber regelmäßig lesen :O)
  Liebe Grüße Heike

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha, ik zie het helemaal voor me!!! Iedereen lekker met zo'n nutellagebakje.... Hmmmm!! Ik ben geen keukenprinses maar een taartje met chocola (mits met duidelijk beschrijving) is mij vorig jaar met Bridget's verjaardag heel goed gelukt!

  Smikkelse!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er heerlijk uit!!
  Het recept chocolami komt uit de laatste allerhande van 2009, wilde hem zelf ook graag maken, lukte alleen niet door tijdnood...

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette