dinsdag 6 april 2010

Slangen tribal

Voor Romek heb ik van een mooie zachte grijze denim een 3/4e broek gemaakt. Er zit een beetje stretch in de stof dus hij zal heerlijk dragen. Het patroon is Pitt van Farbenmix, dezelfde broek die ik onlangs voor Marien maakte. Ik heb maat 122/128 genomen en deze verlengd naar 134/140 maar dat was eigenlijk niet nodig. Hoewel het een 'baggy' broek is valt de bovenkant best strak en kan Romek maar nauwelijks de broek aantrekken.


Op het voorpand een tribal slang van n-needleworks. Wat een super site is dat. Op de achterzakken zitten tribals uit een andere serie. Het band komt van onze plaatselijke fourniturenhandel.

Laat het mooie weer nu maar even aanhouden dan kan Romek deze broek gaan dragen. Het bijpassende shirt is al geknipt en wordt morgen in elkaar gezet.

Tussendoor ben ik met een echte opdracht bezig voor het maken van een communiejurk voor de dochter van een vriendin, daarover later meer.

4 opmerkingen:

  1. Mooi broekje geworden. Leuke stof en die tribals zijn inderdaad super! Enne....we gaan ervan uit het dit mooie weer voorlopig aan houdt, hoor :-).

    Groetjes, Isabelle

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Stoere broek en heel mooi met de tribal erop.
    Bedankt voor de site die kende ik nog niet.

    Groetjes Arjanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke broekjes heb je gemaakt. Deze is lekker stoer die kleine is schattig. Ik ben benieuwd hoe het model staat. Het ziet er zo in ieder geval super uit.

    Groetjes Heidi

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette