woensdag 16 november 2011

Scheef haakwerk

Voor onze bank in de woonkamer ben ik een kussenhoes aan het haken. Met veel verschillende kleuren, geinspireerd door deze kussentjes van Isabelle. Ik ben al een heel eind en het wordt echt een vrolijk geheel. Het is eigenlijk een hele grote granny square.
Maar de lap wordt zo ontzettend scheef. Kennelijk haak ik erg onregelmatig, overhellend naar links denk ik. En de lap is niet meer plat. Dat lijkt wel zo als hij op tafel ligt maar er zit duidelijk teveel ruimte in de laatste toeren van de lap.

Nu sta ik voor de moeilijke beslissing of ik door kan gaan en maar moet hopen dat de lap straks een stuk rechter is en door kan gaan als kussensloop. Of dat de boel eigenlijk uitgehaald moet worden.

5 opmerkingen:

 1. Gewoon doorgaan! Is bij mij ook zo, hoor. ALs je klaar bent, met een vochtige doek voorzichtig strijken. En als je ze op een kussenhoesje zet, trekt het ook recht.

  Leuk trouwens dat ik je geïnspireerd hebt! Mooie kleuren heb je gebruikt.

  Groetjes, Isabelle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. vooral doorgaan, het wordt een vrolijke boel en heeft wel zn charme! en wie weet trakt t bij zoals isabelle al zegt. ik vind t knap hoor.... kan zelf niet haken. leuk dat je meedoet met mn giveaway! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk hoor! Gewoon zo laten, misschien valt het straks hartstikke mee en misschien heeft het ook wel wat als je er consequent mee door blijft gaan!
  Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er lekker vrolijk uit! En idd, "opspannen" (met spelden vastzetten in de juiste vorm) en dan een natte doek eroverheen en laten drogen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zag dat Isabelle de tip ook al gaf: straks nat maken en recht op laten drogen (liefst strak gespeld op een matras oid als ondergrond). Komt vast helemaal goed!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette