dinsdag 11 december 2007

Bericht 100

100 berichten heb ik alweer geschreven en ik ben nog lang niet van plan om te stoppen. Het leuke van een weblog bijhouden is ook dat het een soort stok achter de deur is. Dat ik toch wat vaart achter een project moet zetten om weer eens een bericht te kunnen plaatsen.


En ik vind het super om zo'n online naslagwerk te hebben. Het is zo makkelijk om bij ieder kledingstuk even een korte tekst te schrijven en een ieder die daar geen boodschap aan hebben kunnen het met gemak overslaan. Een leuke manier om alles wat ik maak met anderen te kunnen delen.


Hierbij vind ik het ook leuk om even stil te staan bij de grote drijvende kracht achter al mijn creaties. De foto is wat onscherp maar ik vind 'm zo leuk.Mijn kinderen genieten zo volop van (bijna) alles wat ik maak. En dat maakt dat ik iedere dag weer met veel plezier mijn werkkamer in duik om vanalles voor ze te maken. Nu ze wat ouder worden moet ik wel steeds meer rekening houden met hun wensen maar dat maakt het zo mogelijk alleen maar leuker.

4 opmerkingen:

 1. Nou dat is goede inspiratie!!
  Heerlijk dat ze zo gelukkig kunnen zijn met wat je maakt hé

  Enne... gefeliciteerd Jajeri met je verjaardag!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo dat zijn er ook al een heleboel zeg. Leuk ga zo door. Ik kijk regelmatig even bij je. Kijken of ik nog ideetjes op kan doen.
  Je roodkapje creatie met de 70000 steken vind ik geweldig geworden.

  Groeten Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gefeliciteerd met je honderdste bericht!! Ga zo door.... :-))

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette