maandag 28 januari 2008

Gezond tussendoortje

Deze maanden, na de feestdagen en voor het voorjaar, zijn voor mij ideaal voor het maken van andere dingen dan kleding. De kinderen hebben op dit moment genoeg kleding voor de rest van de winter en ik vind het nog te vroeg om al met zomer kleding te beginnen.

Dit is dus een goede tijd voor het maken van slingers, gordijntjes voor school (ze vorderen gestaag maar ik heb op dit moment niet alles in huis wat ik nodig heb) en bijvoorbeeld tassen.

En om het Tilda boek (uit het vorige topic) weer eens door te bladeren. Zowel in dit boek als op farbenmix (en vast nog op heel veel andere plekken) worden veel mandjes van stof gemaakt en dat vind ik een leuk tussendoor project.Ik heb het patroon uit het Tilda boek genomen en heb het vervolgens in elkaar gezet zoals ik dacht dat het handigste was. Van de buitenkant ziet het er prima uit, van binnen niet want de afgewerkte kant is te zien. Het mandje is gevoerd met fiberfill en op de bodem ligt een stuk placemat om hem mooi in vorm te houden.

Er zullen er vast nog meer volgen.

1 opmerking:

  1. dat van die boeken hebben hebben hebben dat ken ik...ik mag mezelf bijvoorbeeld ook niet meer in een 2e handse boekenhandel toelaten of ik kom gegarandeerd met wat naar buiten, en waar blijf je het allemaal stockeren he?

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette