maandag 7 januari 2008

jarig!!

Er wordt wel eens gezegd dat december een feestmaand is. Dat klopt ook wel maar wij plakken januari daar qua feesten gewoon aan vast. Volgende week is Patrick jarig en op 18 januari wordt Quinty 9 jaar (en dan komen hier 8 vriendinnen en 1 vriendje slapen maar dat is een heel ander verhaal).

En gister was ik jarig! Ik heb het niet echt gevierd maar wel een hele feestelijke dag gehad die begon met liedjes en veel kadootjes. Heerlijk met z'n allen in het grote bed.

Daarna verwachtte ik alleen mijn ouders op de koffie maar we waren ineens met een heel gezelschap. Super gezellig vond ik dat.Ik had zelf een taart in elkaar gezet, naar een idee van de taarten van Abel. Kant en klare soesjes, overgoten met witte chocola en versierd met aardbeien, suikerfiguurtjes en gekleurde muisjes en hartjes. Moeilijk te eten maar super lekker. Hij is tot de laatste kruimel opgegaan. Toen Jajeri (6 jaar) de taart zag was haar vraag meteen: "Mam, is het de bedoeling dat die taart zo slordig is!".
Terwijl ik er toch zo mijn best op heb gedaan.
Het mooiste kado op mijn verjaardag heb ik gekregen van mijn oudste dochter Quinty. Een mooi beeldje van dolfijnen en hartjes. Vol glitters en het woordje "Love". Ze heeft het zelf gewonnen en uitgezocht op een kermis in frankrijk. Als ze naar het beeldje kijkt begint ze te stralen, zo mooi vindt ze het. En ze heeft het toch aan mij gegeven. Het krijgt een mooie plaats in mijn werkkamer.

1 opmerking:

  1. Josette, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik ken het verjaardagen gevoel van januari. Mijn dochter, oma, schoonvader, vader en nichtje vieren deze maand allemaal hun verjaardag.....
    Wat lief dat je dochter haar liefste bezit aan jou heeft gegeven. Met recht een kado uit het hart!

    Groetjes van Minke

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette