dinsdag 3 juni 2008

Stoer !!

Voor Romek heb ik nog een Mika gemaakt van een stoere gestreepte spijkerstof. Eigenlijk had dit lapje best kunnen wachten tot de herfst maar ik wilde er gelijk mee aan de slag toen hij binnen kwam. Omdat ik net niet genoeg stof had voor een lange broek heb ik de zakken van een andere stof gemaakt. Uiteindelijk vind ik dat ook wel erg leuk staan.



Op een van de voorste zakken zit een borduurtje uit de serie Biest. Verder heb ik er veel velours stickers opgestreken en wat embleempjes op genaaid. Romek heeft de broek nog niet gezien, altijd weer afwachten wat hij ervan vindt.



Deze broek is een paar cm. langer dan de vorige broek van dit patroon zodat Romek hem hopelijk straks in het najaar ook nog aan kan. De vorige Mika is nu al hoog water omdat Romek hem ongeveer tot onder zijn oksels optrekt. Met de tailleband gewoon in de taille is ie wel goed.



De ronde vlek op de achterkant was natuurlijk niet de bedoeling :-(. Ik heb de broek gewoon onhandig neergelegd bij het fotograferen. Het is gewoon water dus het gaat er ook zo weer uit (... toch ...).

2 opmerkingen:

  1. Leuk die doorlopende poezenvoetjes.
    Best veel werk die broek zie ik er zitten zoveel naadjes in van ingezette pasvormen, knap hoor,mama.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Da's 'n aardige klus! Stoere broek hoor, ben benieuwd wat ie ervan vindt. Groet, Hannie

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette