woensdag 6 januari 2010

Birthday Give Away!!

Vandaag ben ik jarig!! De taart is goed gelukt (maar is nog niet geproefd). Weer is vast komen te staan dat Nutella toch echt wel veel lekkerder is dan de andere hazelnootpasta's die wij altijd hebben. Vandaar dat we het nooit kopen want ik kan mezelf echt niet beheersen met een pot Nutella in huis.

Quinty heeft de taart verder versierd met 1 van mijn kadootjes, een enorme doos Leonidas bonbons. Daar komen de kilo's die ik er met hard werken af had gekregen. Maar het is wel enorm genieten allemaal. Op de taart staan 18 kaarsjes, ik ben al enige tijd een volwassen meid namelijk ;-).


Om mijn verjaardag te vieren wil ik graag een give away houden. Ik geef 1 kadootje weg maar je mag wel kiezen uit 3 verschillende kadootjes.

Wat moet je doen:

1. Laat een reactie achter bij dit bericht.
2. Geef aan welk kadootje je graag zou willen ontvangen.
3. Laat me weten van welk boek je vindt dat ik het ook zou moeten lezen en in het heel kort waarom.
4. Doe dit alles voor dinsdagavond 12 januari 24.00 uur. Woensdag is het hier namelijk weer feest, dan is Patrick jarig en maken we de winnaar bekend. Dit gaat door middel van een loting, zonder de aanwezigheid van een notaris maar met 3 bloedeerlijke kinderen erbij.

Waar kun je uit kiezen:
1. een lap stof "Paper dolls design by Patty Reed". Het is dunne katoen, 1 meter lang. Aan 1 zijde staan schattige poppetjes (ong. 16 cm hoog), de rest van de licht blauwe stof is gevuld met lieve witte bloemetjes.
2. een tasje naar het paddenstoelenmodel van Farbenmix. Opgeleukt met carroussel borduurtjes.
3. een kleine variant op de taarttas. Gemaakt van hollandse stofjes, versierd met bloemen en houten kralen.


Je kunt ook reageren als je geen weblog of site hebt. Klik dan op het bolletje voor Naam/Url en vul daar je naam in en laat een bericht achter.

16 opmerkingen:

  1. Hoi Josette,

    Ten eerst, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! De taart ziet er heerlijk uit, en dan die bonbons, mmmmm die zijn het lekkerst van allemaal.

    Het boek, haar naam was Sarah van Tatiana de Rosnay moet je echt gelezen hebben. Heel spannend om te lezen en echt een boek om over na te denken.

    Mocht ik winnen, dan zou ik kiezen voor de lap stof.Wat een prachtig stofje.

    Ik wens jou samen met je familie en vrienden een hele fijne verjaardag, en nog alle gezondheid en goeds voor 2010.

    Liefs Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  2. GEFELICITEERD MET JE VERJAARDAG!!!!!!!!

    En een hele fijne dag nog verder!

    Liefs, Isabelle

    PS Ik hoef niet mee te doen met de prijs hoor :-).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. van harte gefeliciteerd! het liefst win ik de taart HAHAHA. Nee hoor, het stofje vind ik helemaal geweldig. Een boek dat je gelezen moet hebben is De Verborgen Geschiedenis van Donna Tart. Een van de weinige boeken die ik meerdere keren gelezen heb. Lekker dik boek en je kan niet meer stoppen met lezen. leuk joh, zo'n verloting.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Josette,
    Gefeliciteerd met je verjaardag!!
    Wat een ontzettend leuk idee is dit!!
    Ik vind de stof HELEMAAL geweldig!!! Die zou ik heel graag winnen voor Mirthe. Ik zie er al een eenvoudig (anders zou de stof niet tot zijn recht komen) zomerjurkje of tuniekje in!!

    Boeken lees ik veel te weinig de laatste jaren. In verband met emotionele problemen kan ik me niet genoeg concentreren, dus ik zou je graag het tijdschrift Mama! adviseren :) For all fabulous moms... Als dit niet mag dan diskwalificeer je me maar :)

    Fijne avond verder!!!
    Lieve groetjes, Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Josette,
    Allereerst van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
    Het boek wat je echt''moet' lezen is "Het zesde zintuig van Marianne Frederiksson omdat het een prachtige roman heeft, maar er zit ook een verdieping in. Mocht je echter meer van thrillers houden zou ik een boek van Mankell lezen. Dit is een zweedse schrijver die dikke thrillers schrijft die geen pagina verveelt! Ze zijn superrspannend en hebben vaak een onderliggend maatschappelijk thema. Groetjes, Leonoor
    oh ja, vind het een snoezig lapje....

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag... wat een heerlijke taart, ik moet ook een sop zoek gaan na zo'n lekker recept.

    Door mijn dyslexie heb ik al geen jaren meer een boek gelezen. Er eigenlijk maar 1 boek wat ik ooit in mijn leven uitgelezen heb zelfs twee keer uitgelzen (buitenom kleine kinderboekjes natuurlijk) en dat is Saartje Tadema van Thea Beckman. Ik vond het een geweldig verhaal.

    Mocht ik de gelukkige prijswinnaares zijn dat wil ik graag nummertje 3 de kleine variant op de taarttas winnen. Ik vind hem zo mooi.

    Heel veel succes met de Give-Away en nog ene hele fijne verjaardag en veel succes met het voorbereiden van de volgende verjaardag

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Josette...gefeliciteerd met je verjaardag...was het helemaal vergeten, sorry...schaam schaam...
    Wat een leuke actie heb je bedacht...daar doe ik natuurlijk graag aan mee...
    Ik gun mezelf niet zo veel tijd om te lezen maar ben nu bezig in een heerlijk boek van Vonne van der Meer. Het heet: Ik verbind u door en laat zien hoe een boze bui die bij een persoon begint kan doorwerken in de levens van heel veel andere parsonen...Ben nog pas halverwege dus nog geen idee hoe het gaat aflopen maar het is ook niet leuk om de plot al te verklappen...
    Hoop dat je een fijne dag hebt gehad...groetjes, willie

    Oh ja...ik ben verliefd op het snoeperige lapje stof....

    BeantwoordenVerwijderen
  8. oi hoi

    Gefeliciteerd met je verjaardag!!!
    Je lijkt inderdaad niet ouder dan 18 jaar ;-)

    Ik lees zoveel dus vind heel veel mooi.
    Maar toch... het boek: er komt een vrouw bij de dokter moet je gelezen hebben ;-)

    of het boek: all inclusief van Suzanne Vermeer , zijn allebei tranen trekkers..

    ik ga ook vh stofje, die is gewoon geweldig!!!
    De taart tas ook hoor ;-) maar past niet zo bij mijn pip interrieur ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Alsnog gefeliciteerd Josette! Beter laat dan nooit? Ik kom met lezen niet verder dan de krant en tijdschriften en kan je geen tip geven. Wel wil ik Patrick alvast feliciteren!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Jessica Westerneng7 januari 2010 om 09:20

    Van harte gefeliciteerd! Ik zou heel graag het "paddenstoel" tasje winnen mocht ik uitgeloot worden!
    Ik vind "bevrijdende liefde" van Francine Rivers echt een prachtig boek.

    Groetjes Jessica

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk!! Daar wil ik wel aan mee doen. Het boek (de boeken) die je moet lezen is de Millenium trilogie van Stieg Larsson. Heel spannend, soms wel wat langdradig maar je wilt meteen weten hoe het afloopt en je kunt de boeken niet meer wegleggen.

    Als ik win wil ik graag het kleine taarttasje voor mijn dochter.
    Groetjes, Roos

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Josette, gefeliciteerd met je verjaardag.

    Ik zie dat iedereen een roman heeft vermeld maar ik ga gewoon een creatief boek noemen en wel Lotta prints. Een heel leuk boek over het overbrengen van een afbeelding op muren, stof, karton, etc. Je mag het trouwens best van me inzien hoor.

    En je hoeft toch niet te vragen wat het leukste is (LOL): het stofje natuurlijk (met al die fabric-holics hier van Sancho :)

    Groetjes, Hannie

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Josette, Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik heb het ook gemist... heb je bewust je verjaardag niet ingevuld op Sancho? ;) Het eerste boek wat in me op kwam, is "Haar naam was Sarah"...maar die is al genoemd...de tweede de "Millenium- boeken" was Stieg Larsson...ookal genoemd. Echt aanraders dus. Dan kan ik alleen nog maar bedenken: "Hoe wordt ik een goddelijke huisvrouw" van Nigella Lawson. Een geweldig kookboek voor taarten ed. wat je om de titel alleen al moet hebben. Verder niets mee doen... is alleen maar slecht voor de lijn. ;)
    Ik vind het stofje ook heel moooi!

    Groetjes Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hallo Josette,
    Van harte gefeliciteerd wat een leuke actie zeg daar doe ik graag aan mee een boek wat je gelezen moet hebben heb ik van een vriendin te leen dat is:van miljonair tot krantenjongen van Sander de Krameren als ik zou winnen gaat mijn voorkeur uit naar de lap stof want die is helemaal super.
    Fijne verjaardgen verder.

    Groetjes Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Alsnog gefeliciteerd! Kom ik voor het eerst op je blog en val ik gelijk in een give away! Ik doe mee hoor.

    Het boek dat je echt moet lezen is midwifes van Chris Bohjalian. Een mooi verhaal spanning, verbazing. Mijn lievelingsboek.

    Enne als ik zou winnen zou ik voor de Hollandse tas gaan. Ik houuuu vaann Hollaaandd.

    XO Heidi

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Lieve Josette,

    van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Is er alweer een jaartje voorbij?
    Ik herinner mij natuurlijk jouw legendarische verjaardag waarop je een "mijlpaalleeftijd" bereikte en ik jou en je vriendinnen mocht verrassen met een gezellige workshop. Het was een groot succes...
    Dit jaar ben ik in april aan de beurt om iets groots te vieren want ik bereik dezelfde mijlpaal. Hoe ik het ga doen weet ik het nog niet.

    Mocht ik worden geloot, ik kies toch echt voor de taarttas, hij is geweldig!

    groetjes Mariette

    PS is er nog een stukje van die lekker taart over? Mmmm!

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette