zondag 12 september 2010

Paarden en glitters

Ik ben lekker bezig voor Jajeri. Gister maakte ik nog een shirt en een legging. Bij het zien van de legging vroeg Jajeri wel of het een pyjama was. Dat kan ik me voorstellen en ik hoop dat het er als set straks niet als een pyjama uit ziet. En anders draagt ze het gewoon 's nachts.

Uiteraard weer een Antonia. Ik had dit shirt gezien en moest gelijk denken aan de paarden strijksticker die ik nog had liggen. Van de zomer had ik Jajeri al een shirt met dit paard beloofd maar dat was er niet van gekomen. En de zomer was zo snel voorbij dat ik er na een tijdje ook geen zin meer in had.
Het paard komt van Applicatie enzo en is op het shirt gestreken. Ik weet niet of hij helemaal goed vast zit en zal maar voorzichtig doen met wassen. De bloemetjes zijn geknipt uit de stof waar het achterpand van gemaakt is. Tussendoor wat roosjes, stukjes band en pailletten met kraaltjes. Nog heel bewerkelijk eigenlijk, vooral omdat de kraaltjes niet over de naald konden. Wat een gepriegel.

Ik heb allemaal stofjes gebruikt die ik al langer in huis heb. Heerlijk om wat lappen op te maken. Niet dat het te zien is in mijn lappenvoorraad, die groeit nog steeds. Maar het is wel fijn dat ook de oudere stofjes nog aan de beurt komen.
Misschien nu eerst maar eens voor mezelf aan de slag gaan dan zijn er wat grotere lappen stof nodig.

4 opmerkingen:

 1. wat een prachtige set!
  groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een prachtige set geworden.
  Je kunt zien dat er veel werk in zit.
  Wat een mooie applicatie!

  Groetjes Arjanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi hoor! En met een leuk rokje lijkt het toch echt niet op een pyjama.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo hee, jij bent lekker op dreef! Helemaal af met al die details, erg mooi. En het lijkt me super met een spijkerrokje ofzo.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette