vrijdag 27 augustus 2010

Buitenkunst

Dit weekend ga ik uitzoeken of ik naast mijn crea kwaliteiten op stofjes gebied ook nog wat meer culturele kwaliteiten heb. Oftewel, ik vertrek vanavond met 2 vriendinnen naar Buitenkunst Randmeer. Daar worden de hele zomer workshops gegeven op muziek, dans, zang, schilder en nog veel meer gebieden.Welke workshops ik ga volgen weet ik nog niet, eigenlijk heb ik namelijk op al deze gebieden weinig talent. Maar wellicht valt er nog iets aan te leren. En anders is het hopelijk tenminste nog vermakelijk voor de overige deelnemers.

Op zich is dit voor mij al spannend genoeg. Nu gaan we hier ook nog eens bij kamperen. Ik ben in het geheel geen kampeer type (al hebben we dan een grote tent mee met meerdere compartimenten). En al helemaal niet met dit weer!!

We hopen nu in ieder geval op droog weer bij het opzetten van de tent. Al het andere is mooi meegenomen. Jullie horen het wel bij terugkomst :-).

2 opmerkingen:

  1. Oh daar heb ik nog nooit van gehoord, maar ziet er echt heel leuk uit!

    EN ontdek je talenten, iedereen heeft ze! Zo bleek vandaag ook weer tijdens mijn intriductieles mandala tekenen Mensen die zeggen niet te kunnen tekenen maken toch de mooiste dingen.

    Heel veel plezier en ik kijk uit naar je ervaringen!

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette