dinsdag 31 augustus 2010

Buitenkunst 2

Het Buitenkunst weekend was super! Even los van het weer dan, dat was koud en nat. Hoewel we nog geluk hebben gehad want het regende alleen op de tijden dat we toch al binnen waren.

De 1e dag heb ik een zang- en ademtechniek worskhop gedaan. Om beurten moesten we midden in de groep gaan staan en iets vertellen. Dan werden er aanwijzingen gegeven of hoe je beter kunt staan en ademhalen om ook beter te kunnen zingen of te presenteren. 's middags mocht iedereen een kort liedje zingen en bleek dat de meesten eigenlijk al beter zingen dan ze eigenlijk dachten. Ik in ieder geval wel. Natuurlijk was het nog wat vals maar na een aantal keer werd het beter en nu kan ik toch zeggen dat ik een keer voor een groepje mensen iets gezongen heb.

De 2e dag heb een dans workshop gedaan. Eerst heel veel ontspanningsoefeningen en 's middags mocht iedereen een eigen dans bedenken. Uitgangspunt was een muziekcompositie van 1 minuut met 4 duidelijk verschillende ritmes. Aan de hand van de muziek moest iedereen een dans improviseren. Ik vond het heel erg moeilijk om iets te bedenken maar door de goede instructies en de motivatie van de docente is het uiteindelijk wel gelukt.

Nu heb ik dus 2 dingen gedaan die ik nooit eerder had gedaan en dat geeft best wel een kick :-).

En nu verder met naaien ...

3 opmerkingen:

 1. Echt heel stoer van je!
  Dat durven de meesten onder ons toch echt niet hoor, zo'n weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dapper van je! dat deed ik voor geen miljoen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat knap dat je dat gedaan hebt. En dat nog wel in een vreemde groep mensen! Van angst zou er geen woord uit mijn mond of beweging uit mijn lijf komen, denk ik.

  Groeten, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette