dinsdag 3 augustus 2010

Kadootjes

Toen ik zondag thuis kwam van vakantie lagen er 3 kadootjes op de deurmat op mij te wachten. Dat is nog eens leuk thuiskomen.

Ze waren alledrie mooi ingepakt maar ik ben op zo'n moment te ongeduldig en te nieuwsgierig om eerst te bedenken dat een foto van de ingepakte pakjes wel leuk zou zijn en heb alles meteen open gescheurd.

Allereerst was er een leuke notitieblokomslag die ik van CreaKa heb ontvangen. Ik deed mee met de notitieblokomslagswap op het CraftySwap Forum en mocht zelf voor zoMooizoHip deze omslag maken. Ik ben heel blij met wat Karin voor mij gemaakt heeft, ze geeft ook nog eens aan dat ik de primeur ontvangen heb, de allereerste omslag ooit door haar gemaakt! Dank je wel Karin.

Het 2e pakje kwam van Mirella. Zij had van mij een PIF kadootje ontvangen en nu ontving ik een kadootje van haar. Een super handig en leuk ritstasje en ook nog eens een tashanger met hele mooie matroeschka kralen. Heel erg leuk Mirella, dank je wel voor deze verwennerij.

Het 3e pakje was een hartenwens. Ik had bij Meet een hartenwens gewonnen bij haar maandelijkse give-away en kreeg dus dit vrolijke hart toegezonden met een leuk kaartje erbij. En alsof dat niet genoeg was mocht ik ook iemand uitzoeken aan wie Meta een 2e hartenwens zou toesturen. Daar hoefde ik niet lang over na te denken en ik heb die hartenwens naar mijn ouders laten sturen. Het toeval wilde dat zij het pakje ontvingen op hun trouwdag. Een perfecte timing dus.

Meta, heel erg bedankt voor deze leuke harten en de wensen.

3 opmerkingen:

 1. Dat is nog eens leuk thuiskomen :-)

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo jij bent nog eens een bofkont, mooie cadeautjes hoor, zo is thuis komen extra leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jummie, zo wil ik ook wel thuiskomen van vakantie!!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette