woensdag 4 augustus 2010

Stylish Blogger Award

Van Nancy ontving ik de Stylish Blogger Award. Dank je wel Nancy voor het compliment.

Wat moet ik hiervoor doen: 5 dingen over mezelf vertellen en de Award aan 5 mede blogsters doorgeven.

1. Ik vind het moeilijk om hier dingen over mezelf te vertellen omdat mijn weblog vooral over mijn creatieve uitspattingen gaat. Maar er glipt af en toe ook wel iets persoonlijks tussendoor dus ik zal een paar dingen verzinnen.

2. Ik doe vanalles altijd op het laatste moment. Mijn hele leven al en het is niet altijd de beste methode heb ik al vaker gemerkt. Toch verandert het niet. Als de druk iets opgevoerd wordt presteer ik beter maar het betekent natuurlijk wel dat ik soms iets niet af krijg of later naar bed moet gaan dan gepland.

3. Sinds kort vul ik dagelijks de spellingstest in op Beter Spellen en daar maak ik regelmatig fouten. Schokkend hoor maar wel erg leerzaam. Vooral omdat de uitleg er altijd bij staat.

4. Afgelopen maandag ben ik weer begonnen met lijnen. Vorig jaar na de zomervakantie ook al en toen ben ik 8 kilo afgevallen. Maar 4 kilo daarvan is er in de loop der tijd weer bijgekomen. En die moet er dus nu weer af.

5. Afgelopen juni heb ik voor het eerst op een podium voor mensen opgetreden met dansen. Heel erg spannend, vooraf had ik er spijt van dat ik me had opgegeven. Achteraf wilde ik eigenlijk met nog wel meer dansen mee doen. Wat een kick! Na de zomervakantie ga ik weer 1 uur per week naar Zumba en 1 uur per week naar de Jazz lessen.

Nou, dat viel nog best mee :-). Nu een ander moeilijk onderdeel. Het doorgeven van de Award aan 5 medeblogsters. Ik vind veel meer dan 5 blogs leuk dus hoe moet ik hier nu een keuze in maken. Daarbij weet ik dat lang niet iedereen zit te wachten op het krijgen van een award met alle bijkomende regels. Uit de lijst rechts op mijn weblog haal ik 5 sites die ik graag bezoek.

1. Anni-tas. Omdat ik de tutorial van haar ritstasjes nog uit wil proberen.
2. Astrids Atelier. Omdat zij altijd van die super vrolijke kleding maakt.
3. Matawi's Crea's. Omdat ik zou willen kunnen haken zoals Tamara dat kan.
4. ZoHappy. Omdat ik haar idee van het raadzakje zo leuk vind.
5. Mariette. Omdat alles wat zij maakt er zo netjes en fleurig uit ziet.

Dames, gefeliciteerd met jullie award en succes met het doorgeven ervan.

5 opmerkingen:

 1. Hoi!
  Wat leuk en lief van je!! Ik ben blij dat mensen het leuk vinden om op mijn blog te kijken, dat is geheel wederzijds, want 'blog-hoppen' vind ik ook heerlijk. Ik heb zo mijn 'dagelijkse' rondje (waaronder ook de jouwe!) en via via kom ik ook weer elders terecht. Zo leuk! Ik ga 'm op mijn blog zetten hoor, nu nog 5 anderen vinden. Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel voor de award en voor het compliment!!!
  Ik zal mijn best gaan doen!
  Dat 'dagelijkse rondje'herken ik ook hoor.
  Heerlijk om te zien wat anderen, waaronder jij, allemaal creeren en om inspiratie op te doen natuurlijk!

  Groetjes Tamara.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hai, dank je wel voor de award! Ik had hem al gehad. Wil je 5 dingen over mij weten, kijk dan even onder het tabblad Awards.
  groetjes joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi, wat leuk om dat van je te lezen! Ik vond het eerst ook niks hoor! Maar het viel mee ;-) Wat goed van je op een podium dansen!! Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dankjewel Josette! Heel leuk, ik heb m'n best gedaan en wat over mezelf geschreven en de award inmiddels ook weer doorgegeven :-)

  Groetjes, Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette