donderdag 12 augustus 2010

Super Zoete Swap!!

Dit is zo leuk, net kwam de post en de kinderen roepen: "Mama, een pakje voor jou!". Ik verwachtte niks, maak het pakje open en we beginnen met z'n vieren Ohhhhh en Ahhhhh te roepen. Dat was nog voor het openmaken van de papiertjes dus :-). Daarna waren we helemaal niet meer te stuiten. Allemaal een pakje en scheuren maar. En wat er uit kwam ... het één nog mooier en leuker dan het andere.De swap waar ik me voor ingeschreven had was de Super Zoete Swap op het CraftySwapForum. We hebben nog tot 27 augustus om te versturen dus ik had nu nog niks verwacht. Extra leuk dus. Suzanne van Sagasuus mocht voor mij een pakket samenstellen.

Er zitten zelfgemaakte knoopjes in het pakket, een schattig uiltje, kleine tasjes (wit met roze hart), 2 lapjes stof, 2 stukken lint, papierlint om mee te vouwen (rechtsonderin), zilveren sterretjes, 3 zakjes drop (super, alle 3 de kinderen hebben meteen een zakje meegenomen, mooi aantal). En mijn abslotue favorieten zijn de kralen. Dat is iets wat ik zelf helemaal niet kan maken en ze zijn zo mooi. Tot in detail uitgewerkt. Vier cupcakes en een kikker.

Suzanne, super veel dank voor dit fantastische pakket. Ik ben er echt helemaal blij mee.

5 opmerkingen:

 1. GEWELDIG ! dit wil je toch allemaal wel ontvangen...haha !
  Leuk hoor, je hebt een goede partner gehad aan Suus !

  Groetjes Nathalie, crafty swap

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een geweldige swap heb je gekregen! Ik moet nog beginnen, hihi...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, dat is zeker een leuk pakketje, ingepakt alleen al zag het er zo leuk uit. Veel plezier met de leuke spulletjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw zeg !!! jij hebt echt een super partner getroffen !! echt geweldig !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben zo blij dat het pakket in de smaak valt! Heel veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette