dinsdag 30 oktober 2007

Kati is af ... en toch ook weer niet.

Ik was aan een 'snel' te maken Kati begonnen maar het heeft toch weer lang geduurd voor hij af was. Dat kwam door alle activiteiten er tussendoor kwamen zoals kamers schilderen en inrichten, een vakantie met dus kinderen thuis, een kraamkadootje .... etc.

En doordat ik de knoop maar niet kon doorhakken over hoe ik de broek wilde versieren. Uiteindelijk heb ik dus alles maar weggelaten behalve wat sierband op de zakken. En nu vind ik Kati precies goed.
Afgelopen zondag heeft Quinty hem aan gehad maar hij zit niet mooi. Nu heb ik het elastiek er dus weer uitgehaald en eigenlijk wil ik op de heupen de broek een stukje innemen. Maar de zijnaad is natuurlijk al uitgebreid doorgestikt met een mooie siersteek.
Ik heb het elastiek er al uitgehaald want ik heb de taille toch ook iets teveel verhoogd. Kortom, ik ben nog wel even bezig met de broek en dat zijn niet de leukste werkjes. Liever maak ik een nieuwe broek.

1 opmerking:

  1. Het was een leuke broek hoor. Maar jij kijkt er met een kennersoog naar natuurlijk. De kleur paste goed bij dat vestje wat ze aan had.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette