vrijdag 5 oktober 2007

Reacties ...

Allereerst voor iedereen die mijn weblog leest een groot dank je wel voor de belangstelling. Ik vind het zelf super leuk om het bij te houden maar word uiteraard enorm gestimuleerd doordat ik weet dat er lezers zijn en door de leuke reacties die ik krijg.

Wanneer je een berichtje leest waar je een reactie op wilt geven dan kun je op het woord 'reacties' klikken naast 'geplaatst door Josette op ..... (tijd)'.
Dan kom je in een nieuw scherm terecht waar je je reactie achter kunt laten. Daarna staan er 3 opties waar je uit kunt kiezen. De 1e is Google/Blogger. Die kun je alleen gebruiken wanneer je zelf een weblog bij blogger hebt.
Het beste is om te kiezen voor de optie overig. Daar kun je in het 1e veld je naam achterlaten, het 2e veld mag (hoeft niet) je gewoon leeg laten.
Een anonieme reactie (optie 3) is ook mogelijk maar ik vind het zelf natuurlijk wel leuk om te zien wie er reageert.

Ik zou het super leuk vinden als je een reactie achterlaat maar alleen alles zo nu en dan lezen is natuurlijk ook prima.

4 opmerkingen:

 1. Hallo,
  Ik ben ook iemand die regelmatig kijkt op je blog. Ik maar namelijk zelf ook graag kleding voor mijn 2 meiden en ben ook groot fan van farbenmix. Tevens ook in het bezit van een borduurmachine en heb als wens nog eens een lockmachine aan te schaffen. Vind het erg leuk om te zien wat andere maken en speur daarom heel wat web-logjes af. Ook deze dus.
  Complimenten voor je nieuwe werkkamer, ziet er super gezellig uit. Ben benieuwd naar het eindresultaat.
  Fijn weekend, Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Josette,
  Goed dat ik nu weet hoe ik een reactie kan achterlaten op je weblog. Ik blijf je volgen hier, want ik ben veels te nieuwsgierig naar wat je allemaal fabriceert (ook al heeft dat mij jammergenoeg nog niet aangezet tot zelf kleding maken).

  Tot in de herfstvakantie (woe. staat genoteerd).
  Alette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Josette,
  via Sancho kom ik af en toe op je blog. Vooral het werkkamerproject vind ik leuk om even te volgen. En al ben ik niet een echte Farbenmix-fan (mijn dochter wil het echt niet meer aan), toch vind ik het leuk om te zien hoe creatief jij met de patronen bent!! Zo vind ik het chinese stelletje van Romek fantastisch!!
  Groetjes, Monique (Monkie)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Henriette Fliek-Tjebbes4 november 2007 om 13:47

  Hallo Josette,
  Ik heb je vorige week al gecomplimenteerd met de leuke, originele kleren van je kinderen. Nu een compliment voor je interessante blog. Ik wist niet dat je zoveel dingen zelf maakt.
  En met zoveel plezier!
  Veel succes met alle activiteiten. Het was fijn jullie allemaal weer eens te zien. Veel liefs,Henriette

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette