maandag 29 oktober 2007

Sancho clubdag

Afgelopen zaterdag was er in Nieuwegein de jaarlijkse Sancho clubdag. Sancho is een internetvereniging voor zelf kleding maken en op deze dag komen er vanuit alle uithoeken van het land vrouwen met dezelfde hobby bij elkaar. De meeste kennen elkaar alleen van (forum) naam of van een eerdere clubdag. Een hele bijzondere ervaring dus om elkaar hier in het echt te ontmoeten.

Op de clubdag kun je workshops doen (digitaliseren, applicaties maken, textielverven, quilten, soluvlies sjaal maken en nog veel meer) en er zijn een paar stands waar je spullen kunt kopen. En verder is het heerlijk om de hele dag met elkaar te kletsen en te merken dat iedereen zo ontzettend verschillend is maar dat onze passie voor kleding maken, stoffen en fournituren ons enorm bindt.


Dit jaar heb ik zelf niet mee gedaan aan een workshop maar wel in de stand van Farbenmix mogen zitten om spullen te verkopen. Het was geweldig. We hadden van Farbenmix een doos met 200 patronen gekregen die wat scheef gedrukt waren. Deze patronen hebben we verkocht en het geld is bedoeld voor de naaimarathon die we in 2008 gaan houden voor een goed doel. Verder was Lilian er met een hele doos vol bandjes, knoopjes, applicatiepakketten, buttons, etiketten, te veel om op te noemen.

Op de foto zie je van links naar rechts Lilian, ik zelf en onze grote hulp van de dag Nicole (de dochter van Lilian) die de meeste van alle klanten geholpen heeft.
Kortom, ik heb weer genoten (en wat was ik moe 's avonds van al dat kletsen).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette