dinsdag 25 oktober 2011

Karteris in Barneveld

Op dinsdag komen Willie, Lilian en ik altijd samen om te freubelen of snaps in te pakken. Dit keer zijn we naar Karteris in Barneveld gegaan. Een heerlijke stoffenwinkel, helemaal vol met rollen stof. Het is er druk en er zijn veel kleine kinderen aanwezig die daar niet willen zijn. Maar als je je daarvoor afsluit kun je helemaal opgaan in alle mooie stoffen die daar liggen. De ideeen bruisen dan door je hoofd en eigenlijk zou ik de hele auto wel willen volladen met lappen.
Gelukkig hebben we afgesproken om over een maand nog een keer te gaan dus ik hoefde niet meteen alles wat ik wilde te kopen. En we hebben er meteen een traditie van gemaakt om het uitje af te sluiten met koffie en appelgebak in een leuk cafe in de buurt.

Voor mezelf heb ik gekleurde tricot voor een knoopjurk uit de Knip gekocht. Ik heb hem al een keer geknipt liggen dus die moet snel af zodat ik weet of de maat goed is. Hopelijk blijft er dan nog een stukje over zodat ik er ook een shirt voor 1 van de meiden van kan maken.
De groene gebreide stof ernaast is heel soepel en zacht en dat moet een lang vest worden om over de jurk te dragen.

Onderaan een lap nicky velours voor een Amelie voor Jajeri omdat ik deze versie van Diana zo mooi vind. En een paars, blauwe tricot voor een shirt voor Quinty.
En om de basisvoorraad aan te vullen een rode en een zwarte tricot van Kleurenmix.

Snel alles in de wasmachine (hoewel ik de groene er niet in doe denk ik) dan kan ik er snel mee aan de slag. Het tijdschrift is een My Image. Ik wil een watervalhals shirt voor mezelf maken en op Sancho zag ik dat het shirt wat in dit tijdschrift staat mooi valt.

5 opmerkingen:

 1. Wat leuk om zo met z'n drietjes elke week lekker te freubelen.

  Zo'n uitje ter afwisseling in zo'n stoffensnoepjeswinkel is zeker niet verkeer, vooral niet als je ook nog eens eindigt met wat warms te drinken en appeltaart!!

  Je hebt mooie stof gekocht, ben benieuwd naar de modelletjes.

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh wat leuk! Wat een mooie stoffen heb je gekocht, helemaal mijn smaak. Wat ben ik jaloers...

  Groetjes, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, wat een leuke stoffen! Vooral de bovenste foto maakt me heel jaloers....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke stoffen !! Zou er ook graag eens naar toe gaan, jammer dat het voor mij een eind weg is ! Heb je jezelf al bij de Inspration bij Farbenmix zien staan ??

  Groetjes, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gezellig zo'n ochtendje weg! En mooie stofjes heb je gekocht. De rode nickey met cirkels heb ik zelf ook, erg hè! Maar ik vind deze stof echt geweldig. Ik ben benieuwd hoe de Amelie er in deze kleuren er uit zal zien.
  En inderdaad erg leuk, jouw mooie jas op het FM- weblog, gefeliciteerd!

  Groetjes Diana

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette