donderdag 1 december 2011

1 december alweer

Het is alweer 1 december. Dan beginnen de mijmeringen dat het jaar zo snel voorbij is gegaan.

Maar het is ook het begin van vele adventkalenders. Meestal hebben de kinderen er wel 1 in hun schoen gekregen zodat ze iedere ochtend een chocolaatje kunnen eten maar dat is Sinterklaas dit jaar vergeten denk ik. Gelukkig heb ik zelf wel 2 adventkalenders die ik zeker ga volgen.

Die van de Dutch Swappers waar je op deze 1e december mee kunt doen aan een leuke give away. Klik maar op het vakje met de 1.

En de kalender van Farbenmix. Zij hebben dit jaar zo iets leuks bedacht. Iedere dag mag je een kerstbal openen en de opdracht uitvoeren die erachter staat. Het duurt maar een kwartier per dag en dan heb je met Kerst een leuke tas.
Aan de ene kant hou ik enorm van dit soort uitdagingen en doe ik graag met alle acties mee. Aan de andere kant wil ik alles onder controle houden en wil ik pas lapjes voor de tas uitzoeken en knippen als ik weet hoe het eindresultaat eruit komt te zien.
Voor deze keer laat de controle varen en loop ik straks naar boven om 3 lappen uit te zoeken en de 1e opdracht te doen. Dat is alleen maar het printen en knippen van 1 patroondeel uit 2 verschillende lapjes. Leuk!

5 opmerkingen:

 1. O wat leuk!!! Gezellig die maand december. Enne die advent die moet ik idd oook nog regelen. alvast een fijne maand gewenst! Ga eens even spieken bij jouw tips, Nicole*

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het gaat idd zoooo snel dat ik het ook nog moet regelen en zit nog met mijn hoofd bij sint(stress)!!
  Wat een prachtige sterren!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk die adventskalender van Farbenmix!
  Heerlijk he, die gezellige knusse maand!
  Wij genieten hier ook volop!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, ik ga de 'Adventstas' van Farbenmix ook maken. Maar ik sla de dagen/opdrachten wel op. Eerst wil ik mijn Sintdingen af hebben, misschien dat ik zaterdag wel begin aan de tas.
  Groeten, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoe open je de "deurtjes" van de FM kalender? Bij mijgebeurd er niets als ik op de "kerstballetjes" klik ofzo?!

  Groetjes jessica jessica@joline4kids.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette