woensdag 7 december 2011

Adventstas Farbenmix so far

Wat een ontzettend leuk idee van Farbenmix om dit jaar als adventskalender stapje voor stapje een patroon van een tas te onthullen. Het is me nog niet gelukt om braaf iedere dag een kwartiertje te naaien (dat is de voorgeschreven tijd) dus vandaag heb ik dag 4 tot en met 7 gedaan en nu lig ik weer op schema.Wanneer er bandjes en kleuren uitgezocht moeten worden ben ik echt wel langer dan een kwartier bezig. En wanneer ik het naaien combineer met het assisteren van mijn dochter met haar huiswerk kan ik er ook direct wat tijd bij optellen. Op de automatische piloot stik ik dan stiekem de stofjes met de goede kanten op elkaar zoals je dat bijna altijd moet doen en nu dus juist net niet. Gelukkig bestond dag 7 alleen maar uit het strategisch plaatsen van 2 spelden en kon ik weer wat 'verloren' tijd inhalen.

De kleine uilenhangers heb ik gister bij Xenos gekocht en vind ik hier uitermate goed bij passen. Of en hoe en waar ze op de tas komen moet nog blijken natuurlijk zodra ik meer weet over het patroon. Eigenlijk zaten er 4 uiltjes in het doosje maar Quinty vond ze zo mooi dat ze er meteen 1 aan haar etui heeft gehangen.

Op naar de volgende dagen ...

3 opmerkingen:

 1. Richtig schön zartrosa kombiniert!
  Liebe Grüße
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super wordt hij zeg!! Ik ben nog niet begionnen ;-) zoveel ideeën en plannen... maar er komt niets uit mijn handen helaas..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha ha, herkenbaar! Zodra ik moet gaan kiezen/versieren, duurt het direct eindeloos ;-) Maar wat een leuke stofjes koos je, gave combinatie!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette