zaterdag 31 december 2011

Pas op, een tijger!

De laatste post alweer voor dit jaar. Ik heb een super productieve maand achter de rug en dat bevalt me prima. Eens kijken of ik dit tempo er in kan houden in 2012.

Romek draagt vandaag zijn nieuwe trui naar het patroon Xater. Het perfecte shirt voor hem want hij draagt graag een capuchon. Ik had de eerste mouw te ruim uit de stof geknipt en toen was er niet meer genoeg lengte over voor de tweede mouw. Daarom zit er een stukje donkergrijs/zwart gestreepte tricot tussen. Staat eigenlijk ook wel grappig. De elleboogstukken heb ik er niet opgezet. Dat vind ik te kinderachtig voor een jongen van 11.

De capuchon heb ik een heel klein beetje groter gemaakt dan de vorige keer, ik vind deze mooier om zijn hoofd passen en nu was er ook ruimte om middenvoor een stukje te overlappen. Het is een maat 146/152 en het shirt en de mouwen zijn beide een paar centimeter verlengd.
Op de voorkant zit een hele grote velours strijk applicatie. Jaren geleden gekocht op Dawanda samen met andere hele grote applicaties. Deze blijven allemaal heel goed zitten in de was. Ik bestelde alleen het tijgerhoofd en kreeg er de tekst en kleine tijger bij. Een hele mooie combi zo.

Een foto maken is niet echt makkelijk. Hij wilde alleen maar stom doen en door de kamer springen. Maar zo krijg je ook wel een goed beeld van de trui en hij kan zich er kennelijk goed in bewegen :-).
Voor vanavond wil ik iedereen veel plezier toewensen. Doe voorzichtig met het vuurwerk en geniet van elkaar.

1 opmerking:

  1. wat een pracht trui!! Ik ben verbaasd dat hij nog op de foto wil :-) Ik vrees dat tegen dat Kaatje 11 is, ik geen modelletje meer zal hebben voor de maaksels :-)

    Ik wens jullie een prachtig 2012 en kijk al uit naar je nieuwe creaties.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette